Samenwerken en succesvol groeien

Als Nederlands familiebedrijf adviseren en ondersteunen wij al sinds 1964 opdrachtgevers in diverse industrieën met hoogwaardige componenten en modules en gerichte service. Ook ontwikkelen we innovatieve oplossingen voor machinebouw. Onze focus op partnerships leidde ertoe dat we meegroeiden met klanten. Hierdoor staat er nu een krachtig multidisciplinair familiebedrijf. Stapje voor stapje verbeteren we en groeien onze competenties.

Volledig traject
Complexe vraagstukken voor toelevering of machinebouw, daarvan worden onze specialisten blij. Wij maken het verschil met het bedenken en realiseren van de beste oplossingen. Daarom bieden wij het volledige traject onder één dak. One-stop-shopping, van conceptontwikkeling en advisering, tot en met engineering, vervaardiging, montage en onderhoud van machineonderdelen, componenten, modules en complete machines of constructies. We leggen de lat hoog. En dat merkt u!

Specialismen die elkaar versterken
De verwachting, visie en wens van de opdrachtgever, daar draait het om bij Tuinte. Dat gaat verder dan techniek. Goedwerkende machines en machineonderdelen zijn het resultaat van continue afstemming. Een wisselwerking tussen verschillende disciplines levert optimale keuzes op. Het resultaat is korte lijnen, maximaal synergievoordeel, kwaliteitsborging en leverbetrouwbaarheid. Samen bieden we een totaalpakket met diensten, die elkaar versterken.

Samen
Als familiebedrijf richten we ons op continuïteit, betrouwbaarheid en hoge kwaliteitsnormen. Techniek is uiteraard leidend, maar we zijn een menselijk bedrijf. We hebben aandacht voor het welzijn van onze mensen en investeren in opleiding, processen, duurzaamheid en efficiency. Onze breed inzetbare specialisten hebben de nuchterheid en hands-on mentaliteit die kenmerkend zijn voor de regio. Jong en oud werken vanuit commitment, aandacht voor elkaar, transparantie en een passie voor techniek. Zij werken voor diverse klanten in het midden- en hogere segment. Student, monteur of engineer, we delen hetzelfde belang. We zijn één team van 90 specialisten en dat is het succes van Tuinte.

over-ons-tuinte-smart-industrial-solutions