Stagiair(e) Verkoop & Marketing

Stagiair(e) Verkoop & Marketing

Ter ondersteuning van onze ambitie zijn wij op zoek naar een leergierige student.

Als stagiair ga jij, ter ondersteuning van de Sales Manager, bezig houden met het onderzoeken van de High Tech markt. Daarnaast biedt je ondersteuning bij (administratieve) verkoop en (online) marketing gerelateerde werkzaamheden.

JOUW WERKDAG

De ambitie van Tuinte is om klanten te bedienen in de top van de hightechindustrie. Deze markt willen we bereiken in verschillende marktsegmenten. Onder begeleiding van onze Sales Manager ga jij jou primair richten op professioneel marktonderzoek. Door analyseren van bestaande data en beschikbare data van bijvoorbeeld de KvK, LinkedIn, Google Analytics en SalesFeed, verzamel je zoveel mogelijk gegevens over potentiële nieuwe klanten. Door middel van het opdelen van klanten in marktsegmenten breng je de markt overzichtelijk in kaart. Indien gewenst denk je, in samenwerking met onze Sales Manager en externe marketingadviseur, mee over hoe we in beeld komen bij deze klanten en/of aan welke eisen we moeten voldoen om een samenwerking aan te gaan.

Daarnaast breng je de customer journey van deze sales doelgroep(en) in beeld en schrijf je een bondig (online) marketingplan. Met welke content en via welke communicatiekanalen gaan we deze doelgroep bereiken? Het see-think-do-care model van Google is ons uitgangspunt.

Afhankelijk van jouw behoefte en interesses kunnen wij jouw takenpakket inrichten met allerlei voorkomende verkoop gerelateerde werkzaamheden, jij bepaalt samen met ons waar we het accent op leggen.

TUINTE IS EEN FAMILIEBEDRIJF, KOM D'R BIE!

Plezier in je werk, vakmanschap, bijdragen aan een groeiend bedrijf en samen successen vieren, dat houdt werken bij Tuinte in. En de sfeer? Die is gemoedelijk, open en eerlijk. Wij houden van hard werken, maar ook van plezier maken. In onze bedrijfscultuur is voor elkaar klaarstaan erg belangrijk. 

Specialismen die elkaar versterken
Complexe vraagstukken voor industriële toelevering of machinebouw, dat maakt onze medewerkers blij. Wij maken het verschil met het bedenken en realiseren van de beste oplossingen. Daarom bieden wij het volledige traject onder één dak. One-stop-shopping, van conceptontwikkeling en advisering, tot en met engineering, vervaardiging, montage en onderhoud van machineonderdelen, componenten, modules en complete machines. We leggen de lat hoog.

Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze unieke cultuur: 
Plezier, vakmanschap, verbinden, ondernemerschap en passie. 

WAT BRENG JIJ MEE?

Je volgt een opleiding hbo Commerciële Economie, Bedrijfskunde (of vergelijkbaar) en je bent bij voorkeur minimaal 3 dagen per week beschikbaar. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en hebt een leergierige instelling. Je bent zelfstandig, proactief en ondernemend en hebt een open houding. De rest leren we je wel!

BIJ TUINTE KUN JE REKENEN OP:

Bij Tuinte staat je een leerwerkplek met veel afwisseling te wachten in een gedreven familiebedrijf.

Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze unieke cultuur:
Plezier, vakmanschap, verbinden, ondernemerschap en passie.

Tijdens jouw meewerkstage bieden wij je volop de ruimte te werken aan je eigen ontwikkeling. Wil je een keer meelopen met een specifieke collega of bijdragen aan een project, wil je een webinar, SEO of LinkedIn training volgen, het kan. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team met 90 collega’s. Daarnaast ontvang je natuurlijk een stagevergoeding.

Meer informatie?
Toch eerst nog een vraag? Stel je vragen gerust aan Maartje Reekers, HR Adviseur via [email protected].
Of bel 0547 – 33 53 00.

Samen met jou werken we de stageopdracht uit. De duur van de stage en het aantal uren per week passen we aan jouw opleidingseisen aan.

Studenten die een studiegerelateerde bijbaan zoeken, nodigen wij ook uit om te reageren.

Overtuigd? Solliciteer dan nu!

Maak van deze vacature jouw stage!
Stuur je motivatie en cv naar Tuinte.

Samenwerken aan succes.

Solliciteer direct via onderstaand formulier ⬇️

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Nee bedankt!

IK WIL ONDERDEEL WORDEN
VAN HET TEAM!

maartje-reekers-hr-tuinte-smart-industrial-solutions

Maartje Reekers
[email protected] 

NU SOLLICITEREN

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
solliciteren-stage-hrm-tuinte-hengevelde

BEKIJK JOUW TOEKOMSTIGE WERKPLEK