TECHNISCH PROJECTLEIDER (HENGEVELDE)

Projectmanagement gecombineerd met technische inhoud 

Hengevelde, fulltime (40 uur)

Als Technisch Projectleider ben je verantwoordelijk voor jouw projecten van begin tot eind. Doorgaans werk je aan verschillende complexe projecten, waarbij je voornamelijk bezig bent met projectmanagement en werkvoorbereiding.

Je bent een Technisch Projectleider die een kick krijgt om klanten écht verder te helpen. Vanuit deze rol heb je dagelijks contact met voornamelijk klanten afkomstig uit de hightech industrie.  

Met jouw technische achtergrond ben je de juiste sparringpartner voor onze klanten en collega’s waar je mee samenwerkt. Je houdt ervan om klanten te helpen vanuit Hengevelde of door hen te bezoeken op locatie, waarbij je de vertaalslag van klantbehoefte naar interne organisatie maakt.

Je controleert tekeningen en maakt kostprijscalculaties om tot een goede offerte te komen. Wanneer er akkoord is op de opdracht ben jij de belangrijke spil en vraagbaak in het productieproces en zorg je voor een juiste en tijdige overdracht richting productie. Daarbij stel je onder andere werkpakketten samen en verzorg je de inkoop van de benodigde materialen. De projectvoortgang en eventueel gesignaleerd meer- en/of minderwerk weet je duidelijk te communiceren. Met jouw technische  en commerciële eigenschappen weet je projecten tot een goed eindresultaat te begeleiden.

VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Dagelijks contact met (hightech) klanten
 • Managen van uitdagende projecten van A tot Z
 • Lezen en interpreteren van technische tekeningen
 • Kunnen doorgronden van procedures
 • Omzetten van technische tekeningen naar offertes en orders
 • Samenstellen van werkpakketten
 • Verzorgen van inkoop van specifieke materialen
 • Coördineren van de uitvoering en voortgang van projecten en zorg dragen dat deze naar behoren worden afgerond
 • Rapporteren aan de Teamleider Bedrijfsbureau

Bij ons krijg je alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. De functie van Technisch Projectleider is een prachtige kans als je een vakkundige Werkvoorbereider bent of wanneer je de ambitie hebt je te ontwikkelen tot Projectleider. Een belangrijke voorwaarde is dat je altijd op zoek bent naar vernieuwing en ondernemerschap binnen een groeiende organisatie.

WIJ VRAGEN

 • HBO denk- en werkniveau; richting Werktuigbouwkunde of soortgelijk
 • Meerdere jaren ervaring in een rol als Werkvoorbereider of Projectleider
 • Je kunt gestructureerd en overzichtelijk werken en weet prioriteiten te stellen
 • Analytische, pragmatische en hands-on instelling
 • Goede communicatievaardigheden, commercieel gevoel en een teamgerichte instelling
 • Uitstekende vaardigheden in het Nederlands en Engels. Duits is een pre

OVER ONS

Tuinte heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die klanten in eigen huis een breed pakket aan keuzemogelijkheden kan bieden: Van het ontwerp en de bouw van machines op maat tot aan technologisch hoogwaardige toelevering. Denk bij technologisch hoogwaardige toeleveringen aan zowel de verspanende bewerkingen CNC draaien en frezen, de productie van plaat- en constructiewerk als gecertificeerd lassen. Dit ten behoeve van de productie van enkelstuks en kleine series hoogwaardige onderdelen.

All-in service bieden betekent -wat Tuinte betreft- eveneens aandacht hebben voor de nazorg. Om die reden worden ook de assemblage, het onderhoud en de revisie in één hand gehouden.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Siebert & Wassink is door Tuinte gevraagd te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes in strategie en organisatieontwikkeling en verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de Technisch Projectleider.

Reageren op deze functie kan uiterlijk tot en met 11 oktober 2020. De eerste gesprekken worden gevoerd door Mathilde Vording bij Siebert & Wassink, in week 42. De vervolggesprekken met Tuinte zijn gepland in week 43 en 44.

Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Wij streven ernaar om de procedure voor 31 oktober 2020 af te ronden.

Neem voor meer informatie contact op met Mathilde Vording van Siebert & Wassink. Of solliciteer via de sollicitatiebutton.

t: 053-4803550 
m: 06-20459747
w: www.siebertwassink.nl

tom-kleizen

Mathilde Vording
Siebert & Wassink

BEKIJK JOUW TOEKOMSTIGE WERKPLEK

Pagina bewerken