Nieuwe service

De Tuinte groep is een samenwerking aangegaan met ID-Rep Electronic, een Frans bedrijf dat reeds 25 jaar actief is op het gebied van het repareren, reviseren en onderhouden van industriële elektronische componenten en servomotoren. Het dienstenpakket van ID-Rep / Tuinte groep is veelomvattend.

Het biedt o.a. complete reinigingen van systemen aan, zij verzorgen storingsanalyses en ze vervangen preventief mogelijk versleten onderdelen. Groot voordeel hierbij is dat zij in staat zijn om snel en doeltreffend aan uw vraag te voldoen, dankzij de grote interne voorraad aan reservematerialen.

Ook is het mogelijk om een reconstructie uit te voeren van uw printplaat, die om welke reden dan ook niet meer te herstellen is. Vanzelfsprekend worden hierbij dezelfde functionaliteiten gewaarborgd. ID-Rep / Tuinte groep beschikt over een efficiënt serviceapparaat met zeer ervaren technici, met diverse vestigingen in Europa. Zij staan tot uw beschikking om uw defecte component ofwel te repareren, ofwel te vervangen door een alternatief component. Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kijkt u op www.tuinte-groep.com of www.id-rep.com.