Nieuws

Open Bedrijvendag Hengevelde

Bedrijvig Hengevelde opent op zondag 18 september haar deuren.
Kom een kijkje nemen achter de schermen van meer dan 100 bedrijven.
Laat je verrassen.
Je bent van harte welkom aan Eeftinkstraat 3 en aan onze nieuwe locatie (Het Assink 2) bij de rotonde waar we onze cleanroom werkzaamheden zullen gaan uitvoeren.

werken-bij-tuinte-verhaal-frezer-danny

Tuinte stimuleert me te ontwikkelen

Tuinte investeert in het potentieel van medewerkers. Danny (37) is een mooi voorbeeld van ontplooiing en ontwikkeling. Hij begon achttien jaar geleden als BBL-leerling. Sinds begin dit jaar helpt hij de afdeling verspaning naar een hoger niveau te tillen als meewerkend teamleider. “Als CNC-frezer maak je bij Tuinte complexe, diverse producten. Hoe je iets moet maken, vraagt technische kennis en ervaring. Dat maakt het werk uitdagend en afwisselend.”

Axxor en Tuinte gaan samenwerking aan voor modulaire machinebouw

Axxor en Tuinte gaan samenwerking aan voor modulaire machinebouw

Axxor en Tuinte hebben op donderdag 5 mei jongstleden een samenwerkingsovereenkomst getekend. Wij gaan de komende vijf jaar een nieuwe generatie modulaire expandeermachines ontwikkelen en bouwen voor klanten van de Zwolse fabrikant van papieren honingraat. De samenwerking sluit aan bij de gezamenlijke strategische visie op duurzame serieproductie en het leveren van toegevoegde waarde voor klanten.

Nieuwe operations manager

Nieuwe operations manager

Sinds 1 juli werkt de 51- jarige Bert Wildenborg bij Tuinte als operations manager. Hij volgt Robert Pelgrim op, die na 22 jaar elders een nieuwe uitdaging gevonden heeft. Bert heeft veel bagage als het gaat om het slim inrichten en het aansturen van de operatie en coachend leiderschap.  Zijn doel is om er achter de schermen voor te zorgen dat alles goed, soepel en tijdig verloopt. Hij stelt zich graag voor: 

Zoeken op deze site