Nieuws

Nieuwe naam Tuinte groep

 ‘Tuinte’ is vanaf 1 januari 2020 de nieuwe naam van de Tuinte groep in Hengevelde. De drie werkmaatschappen Tumakon engineering en machinebouw, Tuinte machinefabriek en TDO technical services gaan verder onder één krachtige én vertrouwde naam. Samen met de vernieuwde uitstraling en de pay-off ‘smart industrial solutions’ zorgt de nieuwe naam voor een duidelijkere positionering van het bedrijf.

Previous Next

ISO certificering 3834-2

Tuinte is gecertificeerd voor ISO 3834-2 Deze certificering is een internationaal erkend kwaliteitsborgingsysteem voor laswerkzaamheden, waarin alle kwaliteitseisen op het gebied van lassen wordt omschreven

EMC in de machinebouw

EMC in de machinebouw

Hebben uw machines last van “onverklaarbare” storingen? Naast de Machinerichtlijn en de Laagspanning richtlijn is de EMC richtlijn ook vaak van toepassing op machines. Omdat het gevaar van bewegende delen en elektriciteit vaak duidelijk herkenbaar en/of zichtbaar is, worden de risico’s vaak geïdentificeerd. Gevaren door EMC zijn moeilijker te identificeren en daarom wordt er, naar mijn idee, onvoldoende aandacht aan besteedt.

Feestdagen

Feestdagen

Tijdens de feestdagen van 23 december t/m 3 januari zijn we beperkt geopend. Vriendelijk verzoeken wij u tijdens bovengenoemde data, al uw orders en vragen naar ons algemene e-mailadres te willen sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanaf 6 Januari 2020 staan we weer volledig tot uw beschikking.

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2020 toe!

Zoeken op deze site