Nieuws

EMC in de machinebouw

EMC in de machinebouw

Hebben uw machines last van “onverklaarbare” storingen? Naast de Machinerichtlijn en de Laagspanning richtlijn is de EMC richtlijn ook vaak van toepassing op machines. Omdat het gevaar van bewegende delen en elektriciteit vaak duidelijk herkenbaar en/of zichtbaar is, worden de risico’s vaak geïdentificeerd. Gevaren door EMC zijn moeilijker te identificeren en daarom wordt er, naar mijn idee, onvoldoende aandacht aan besteedt.

Feestdagen

Feestdagen

Tijdens de feestdagen van 23 december t/m 3 januari zijn we beperkt geopend. Vriendelijk verzoeken wij u tijdens bovengenoemde data, al uw orders en vragen naar ons algemene e-mailadres te willen sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanaf 6 Januari 2020 staan we weer volledig tot uw beschikking.

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2020 toe!

Wij investeren groots voor u!

Wij investeren groots voor u!

Recentelijk is onze freescapaciteit in zowel volume als capacitieve zin uitgebreid met de ingebruikname van de DMG Mori DMF 360/11. Deze ‘moving column’ heeft een X-as 3600 mm / Y-as 1100 mm / Z-as 900 mm, welke is voorzien van een vaste tafel met een geïntegreerde rondtafel van Ø1050 mm. Verder is de machine uitgerust met een zwenkkop als B-as met een bereik van +105° / -105°. Hierdoor kunnen we ook in een groot bereik 5-assig simultaan frezen.

Grote interne herinrichting bij SIT Controls

Grote interne herinrichting bij SIT Controls

Tuinte heeft bij SIT Controls, een grote printplaat fabrikant in Hoogeveen, de gehele printplaat productie SMT opnieuw ingedeeld. Deze werkzaamheden zijn samen met de klant in één weekend afgerond. TDO heeft de klant ontzorgt en meegedacht om de kwaliteit en veiligheid van de verplaatsingen te waarborgen.

Zoeken op deze site