Nieuws

Nieuwe naam Tuinte groep

 ‘Tuinte’ is vanaf 1 januari 2020 de nieuwe naam van de Tuinte groep in Hengevelde. De drie werkmaatschappen Tumakon engineering en machinebouw, Tuinte machinefabriek en TDO technical services gaan verder onder één krachtige én vertrouwde naam. Samen met de vernieuwde uitstraling en de pay-off ‘smart industrial solutions’ zorgt de nieuwe naam voor een duidelijkere positionering van het bedrijf.

Previous Next

ISO certificering 3834-2

Tuinte is gecertificeerd voor ISO 3834-2 Deze certificering is een internationaal erkend kwaliteitsborgingsysteem voor laswerkzaamheden, waarin alle kwaliteitseisen op het gebied van lassen wordt omschreven

EMC in de machinebouw

EMC in de machinebouw

Hebben uw machines last van “onverklaarbare” storingen? Naast de Machinerichtlijn en de Laagspanning richtlijn is de EMC richtlijn ook vaak van toepassing op machines. Omdat het gevaar van bewegende delen en elektriciteit vaak duidelijk herkenbaar en/of zichtbaar is, worden de risico’s vaak geïdentificeerd. Gevaren door EMC zijn moeilijker te identificeren en daarom wordt er, naar mijn idee, onvoldoende aandacht aan besteedt.

Wij investeren groots voor u!

Wij investeren groots voor u!

Recentelijk is onze freescapaciteit in zowel volume als capacitieve zin uitgebreid met de ingebruikname van de DMG Mori DMF 360/11. Deze ‘moving column’ heeft een X-as 3600 mm / Y-as 1100 mm / Z-as 900 mm, welke is voorzien van een vaste tafel met een geïntegreerde rondtafel van Ø1050 mm. Verder is de machine uitgerust met een zwenkkop als B-as met een bereik van +105° / -105°. Hierdoor kunnen we ook in een groot bereik 5-assig simultaan frezen.

Zoeken op deze site