machinefabriek-tuinte-hengevelde-twente
tuinte-machinefabriek-mobiel-2

Machinefabriek

Complexe uitdagingen? Tuinte maakt het verschil!

Hoge prestaties en leveringsbetrouwbaarheid, een korte doorlooptijd en een flexibele, efficiënte werkwijze. Als producent of toeleverancier heeft u hier dagelijks mee te maken. Outsourcen aan de machinefabriek van Tuinte biedt voordelen als kostenreductie, procesvereenvoudiging en innovatieversnelling. Tuinte vervaardigt en/of assembleert de meest complexe componenten, modules en complete systemen. Nauwe toleranties? Specifieke normen? We draaien er onze hand niet voor om.

Complexe bewerkingen
De machinefabriek van Tuinte bestaat uit specialisten, die goed zijn in CNC-draaien, CNC-frezen, gecertificeerd lassen en plaat- en constructiewerk. Zij denken in oplossingen en zorgen voor een juiste aanpak en de perfecte combinatie van bewerkingen voor uw componenten. Geen grote aantallen en uitgebreide series, maar complexe uitdagingen. Daarin maken wij het verschil.  

Eén aanspreekpunt
Uw systeem of component verbeteren en advies nodig? Een combinatie van specialisaties zorgt ervoor dat we van A tot Z kunnen engineeren, produceren en begeleiden. Onze organisatie heeft een ruime kennis van montage, elektrotechniek, pneumatiek, hydraulica en besturingstechniek. Zo heeft u één aanspreekpunt. Tuinte biedt de mogelijkheden, mensen én middelen.

Vraag het onze specialist!

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze Key Account Manager.
Wij denken graag met u mee.

Ronald Wildenborg
06-48114407
[email protected]

Onze services

HOOGWAARDIGE INDUSTRIËLE TOELEVERING

Ons werkterrein beslaat zowel de verspanende bewerkingen cnc draaien en frezen als de productie van plaat- en constructiewerk en gecertificeerd lassen. Dit voor de productie van enkelstuks en kleine series hoogwaardige onderdelen. Wij investeren continue in kennis en middelen en beschikken over een goed geoutilleerd machinepark met vakbekwame en gemotiveerde medewerkers. Vakmanschap is onze kerncompetentie.

Laatste nieuws

0
MEDEWERKERS
0
OPGERICHT IN 1964
0
KLANTEN
0
ZIEKTEVERZUIM %

REFERENTIES TUINTE