cnc-frezen-tuinte-smart-industrial-solutions
cnc-frezen-tuinte-hengevelde

CNC Frezen door Tuinte

Tuinte investeert in stabiele freesmachines zoals DMG MORI, Hedelius en Hermle met een hoge basisnauwkeurigheid.

Tuinte is uw one-stop-shop voor alles op het gebied van machinebouw. Van enkelvoudige componenten en modules tot complete productiesystemen: Tuinte combineert passie voor techniek met betrokkenheid bij klanten. Dat betekent zowel de beste technische oplossingen bedenken als hoogwaardige dienstverlening bieden.

Tuinte biedt tal van aanvullende diensten op het gebied van bouwen, aanpassen en beheren van machines. Meer over: CNC frezen.  

 

Grote precisie en consistente kwaliteit

Om aan de hoge eisen en wensen van onze klanten te voldoen, investeren wij in stabiele machines met een hoge basisnauwkeurigheid. Naast de juiste machines gaat het ook om de juiste organisatie en werkomgeving. Daarom borgen wij onze processen in het QMS-systeem ISO9001;2015. En ondersteunen onze meetspecialisten de vakmensen aan de CNC-freesmachines. Dit doen zij met onder andere met 3D-meetmachines. Om consistente kwaliteit te leveren vindt dit complete proces plaats in een volledig geconditioneerde werkomgeving.

Opdrachtgevers CNC frezen

Steeds meer nationale en internationale opdrachtgevers in de pharma-, petrochemische-, voedingsmiddelen-, halfgeleider-, automotive-, aerospace- en defensie-industrie eisen innovatieve toeleveringspartners. Ook eisen zij processen die geborgd zijn, met als doel kostenoptimalisatie voor het betreffende product of dienst.

Door deze verregaande automatisering en de digitale aansturing van de CNC-freesmachines, kan Tuinte concurrerend werken en tegelijkertijd flexibel zijn richting haar opdrachtgevers. Als voorbeeld kunnen wij bestanden in veel formaten inlezen en daarmee “Model Based” werken (productie aansturing zonder werktekening). Zowel engineering, werkvoorbereiding, CAM-programmering, productie- en de kwaliteitsafdeling werken met hetzelfde bronbestand.

CNC frezen bij Tuinte

Tuinte heeft een uitgebreid en modern machinepark, waaronder diverse CNC-freesmachines met uiteenlopende kenmerken. De freesmachines bieden uitgebreide mogelijkheden voor complexe bewerkingen tot en met 5-assig (simultaan) mogelijkheden in combinatie met geautomatiseerde pallet- en product handlingsystemen dmv robotisering.

De afmetingen waarin wij producten kunnen vervaardigen variëren van zeer klein (omvang luciferdoosje) tot een maximale lengte van 6000mm.

Ons medewerkers en machinepark zijn ingericht om flexibel in te kunnen spelen op de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Kijk voor een compleet overzicht van onze freesbanken en andere machines op onze machinelijst. Met deze machines en de deskundigheid van onze specialisten zijn we in staat een grote verscheidenheid aan bewerkingen voor u uit te voeren.

Onze specialisten in CNC frezen zijn gewend te denken in oplossingen. Uw componenten zijn bij ons in goede handen. Complexe uitdagingen: daarin maakt Tuinte het verschil. Ook staan wij open voor repeterend seriewerk. Monodeel of complexe samenstelling, in diverse materialen: we leveren altijd maatwerk.

Op basis van uw specificaties leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten in elke vorm, in elk metaal, in een groot bereik aan afmetingen. Daarbij kunnen we u voorzien van elke door u gewenste documentatie zoals materiaalcertificaten, oppervlaktebehandeling certificaten, meetrapporten, FAI’s, FMEA’s en PPAP ‘s. Volledige traceerbaarheid van het voortbrengingsproces van uw opdracht behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze services

Uw voordelen van CNC frezen bij Tuinte

Outsourcen aan Tuinte biedt veel voordelen zoals kostenreductie, procesvereenvoudiging en innovatieversnelling.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • Een schat aan kennis en ervaring door ruim 55 jaar machinebouw
  • Synergie door samenwerking, zowel met elkaar als met de opdrachtgever
  • Een adres voor alles wat komt kijken bij het bouwen, aanpassen en onderhouden van machines
  • Kennis van de huidige technieken én wet- en regelgeving
  • Uitgebreide mogelijkheden en flexibiliteit met onze diversiteit aan freesmachines
  • Geschoolde specialisten met passie voor techniek en veel ervaring met CNC frezen
  • Wij leveren altijd maatwerk

Maak kennis met Tuinte

Benieuwd hoe Tuinte in de praktijk te werk gaat en welke projecten wij recentelijk succesvol hebben afgerond? Neem een kijkje op onze projectenpagina!

Image
Image
Image

CONTACT OPNEMEN

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
ronald-wildenborg-sales-tuinte-machinefabriek
Ronald Wildenborg
Key Accountmanager